• nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Saptamana Black Friday de la Pixie Shoes

pantofi stiletto cu funda

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si pentru ca stim cat de important este pentru noi toti sa putem oferi cadoul perfect, ne dorim sa venim in ajutorul vostru cu doua propuneri.

pantofi cadou de craciun

In primul rand, in perioada 22 noiembrie – 1 decembrie, Pixie Shoes va ofera un nou concept de discount: o saptamana intreaga formata din zile de vineri cu preturi reduse la orice comanda. Black Friday de la Pixie Shoes va incepe in aceasta noapte la ora 00.00 si va dura pana in weekendul in care are loc in mod traditional acest eveniment. Reducerile pe care vi le propunem sunt de 25% la comenzile pentru cizme sau botine si 20% in cazul pantofilor cu toc sau cu talpa plata. In plus, transportul prin curierat rapid il vom suporta noi.

pantofi black friday design romanesc

De asemenea, in cazul in care doriti sa faceti cuiva o surpriza, dar nu stiti exact ce model si-ar dori mai mult, puteti sa oferiti cadou un voucher valoric Pixie Shoes, ce poate fi utilizat pentru achzitionarea pantofilor de vis.

Nu uitati nici de produsele aflate pe stoc, la preturi reduse cu pana la 70%. Pe parcursul lunii decembrie vom adauga noi produse, inclusiv din ultima colectie Pixie Shoes, Lilith.

Urmariti site-ul Pixie Shoes si pagina de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Fabulous Shoes for Perfect Moments


Raw22 Bags

raw-22-pixieshoes-banner

Become a FANContact

Email: pixieshoes [@] ymail [.] com
comanda [@] pixieshoes [.] ro