• nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Cum comand?

Daca ati descoperit ca aveti nevoie de putina magie in viata voastra si va doriti o pereche de pantofi ce va vor face sa va simtiti foarte speciala, asteptam mailurile voastre la adresa: comanda [@] pixieshoes [.] ro sau la pixieshoes [@] ymail [.] com in care este nevoie de numele modelului dorit (sau linkul), combinatia de culori dorita, masura voastra si numele complet, adresa de livrare si numarul de telefon.

Avand in vedere faptul ca pantofii sunt executati manual si stocul este limitat (in general pantofii fiind facuti special pentru fiecare dintre voi), va rugam sa ne acordati un termen de executie de 10 zile lucratoare, din momentul in care sunteti contactati de un membru al echipei pentru confirmarea comenzii si pana in momentul expedierii acesteia.

Expedierea se va face prin curierat rapid, taxele de transport fiind gratuit, exceptand cazul pantofilor aflati pe stoc la preturi promotionale.

 

Termeni si conditii:

 Termenul de executie a unei perechi de pantofi este de 10 zile lucratoare, putand fi depasit in perioadele aglomerate in acest caz clientul fiind anuntat. In cazul depasirii termenului cu mai mult de 7 zile lucratoare, clientul are dreptul de a refuza comada.

In cazul in care marimea aleasa nu se potriveste, aveti la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a returna incaltamintea, aceasta fiind inlocuita cu o marime corespunzatoare (doar acelasi model).

In cazul in care descoperiti defecte majore datorate procesului de productie puteti returna pantofii si veti primi inapoi pretul platit pentru acestia.

Costurile de retur vor fi suportate de catre client in afara de cazurile in care returul se face din cauza unor defecte majore de fabricatie. De asemenea nu se vor accepta pentru retur pantofii deteriorati in urma purtarii sau ingrijirii necorespunzatoare, sau pantofii purtati in cazul in care doriti schimbul cu alta marime.

Costurile de livrare nu se returneaza.

 

Ghid de masurare:

Pentru determinarea masurii vom avea nevoie de lungimea talpii si circumferinta piciorului

Lungimea:

1. Aveti nevoie de:

  • o foaie A4
  • un creion
  • banda adeziva
  • o rigla/ruleta/centimetru de croitorie.

 2. Calcati ferm pe foaia de hartie de pe podea si cu piciorul usor inclinat in fata, astfel incat tibia sa fie putin in fata gleznei.  Trasati conturlul piciorului (cu sau fara sosete in functie de tipul de incaltaminte si felul in care doriti sa o purtati) .

Tineti creionul drept si perpendicular pe hartie. Nu il inclinati, aveti grija sa nu intre sub picior. Aveti grija sa nu indepartati creionul de picior. Coturul trebuie facut strans in jurul piciorului.

3. Marcati prin linii drepte locul calcaiului si al celui mai lung deget (cele mai indepartate doua puncte ale conturului)

4. Masurati distanta dintre aceste doua puncte, tinand centimetrul perfect intins fara sa rotunjiti in plus sau in minus. 

Exemplu:

CIRCUMFERINTA:

Masurati de jur imprejurul zonei de articulatie a degetului mare si a celui mic (vezi ilustratie) tinand centimetrul ferm dar nu foarte strans in jurul piciorului. Luati in considerare monturile si bataturile care pot aparea in aceasta zona a piciorului.

IMPORTANT! Va rugam cititi!

Vă rugăm să reţineţi că, din cauza limitărilor în fotografie şi diferenţele inevitabile în setările monitor, culorile din fotografie nu corespund 100% cu cele din elementele propriu-zise. Din cauza faptului ca fiecare pereche pereche este executata manual pot exista abateri de cativa milimetri. De asemenea, avand in vedere ca se lucreaza in proportie de 100% cu piele naturala, culoarea acesteia poate varia extrem de putin de la o pereche la alta sau chiar in cazul aceleiasi perechi. Acest lucru se intampla deoarece in procesul de vopsire, diferitele bucati de piele pot reactiona diferit la substantele folosite.


Raw22 Bags

raw-22-pixieshoes-banner

Become a FANContact

Email: pixieshoes [@] ymail [.] com
comanda [@] pixieshoes [.] ro